Drumsticks met Mediterrane marinade |
|
16 drumsticks 6 el olijfolie sap van 2 citroenen 2 el geraspte citroenschil 4 tn knoflook 2 sjalotjes 2 snufjes gemalen kruidnagel ½ tl gemalen kaneel 2 tl gemalen komijn 2 snufjes saffraanpoeder 2 tl harissa (of sambal oelek) zout / peper |
|
Bereidingde drumsticks laten ontdooienin een kom de marinade maken: de citroenen uitpersen citroenschil raspen de knoflook uitpersen of fijnsnipperen de sjalotjes fijnsnipperen de kruidnagel, kaneel, komijn, saffraan, harissa en peper en zout toevoegen en alles mengen tot een marinade. De drumsticks met de marinade inwrijven en minstens 3 uur in de koelkast laten marineren. ½ uur van te voren: De drumsticks op een schaal rangschikken. Klaarmaken: 25 a 35 minuten op barbecue --------- Ca 4 uur van te voren Afdekken, bewaren in koeling |
Home > Recepten