Home > Recepten

KArbonades a la bacardi

12 schouderkarbonades

3 borrelglaasjes witte rum (bacardi)



12 el olijfolie

6 el honing

9 el sojasaus

1 tl rozemarijn (gedroogd) of 1 el vers

1 tl tijm (gedroogd) of 1 el vers
  • Omschrijving recept: Varkensvleesgerechten; Barbecue
  • Bron: Emilia

Bereiding

Besprenkel de karbonades met de rum en laat het minimaal 1 uur op een koele plaats intrekken.



Maak een marinade:

Doe de olie, honing, sojasaus, rozemarijn, tijm en peper en zout in een kom en klop het geheel tot een marinade.

Bestrijk de karbonades een uur van te voren met dit mengsel.



Vlak voor het serveren:

Dep de karbo's een beetje droog en rangschik ze op een schaal.



Klaarmaken:

8 a 12 minuten op de barbecue





Smaakt lekker met barbecuesaus, fruitsalsa of groene chili-salsa



---------



Ca 2 uur van te voren

Afdekken, bewaren in koeling