KArbonades a la bacardi |
|
12 schouderkarbonades 3 borrelglaasjes witte rum (bacardi) 12 el olijfolie 6 el honing 9 el sojasaus 1 tl rozemarijn (gedroogd) of 1 el vers 1 tl tijm (gedroogd) of 1 el vers |
|
BereidingBesprenkel de karbonades met de rum en laat het minimaal 1 uur op een koele plaats intrekken.Maak een marinade: Doe de olie, honing, sojasaus, rozemarijn, tijm en peper en zout in een kom en klop het geheel tot een marinade. Bestrijk de karbonades een uur van te voren met dit mengsel. Vlak voor het serveren: Dep de karbo's een beetje droog en rangschik ze op een schaal. Klaarmaken: 8 a 12 minuten op de barbecue Smaakt lekker met barbecuesaus, fruitsalsa of groene chili-salsa --------- Ca 2 uur van te voren Afdekken, bewaren in koeling |
Home > Recepten