Groente van de barbecue |
|
30 vleestomaten een handvol verse dragonblaadjes 2 citroenschillen olijfolie vers gemalen peper aluminiumfolie 2 courgettes 1 aubergine 3 rode uien 3 witte uien olijfolie provencaalse tuinkruiden zout en peper |
|
Bereidingde dragonblaadjes fijnsnipperende citroenschil afraspen de alumiumfolie in 30 stukken verdelen die zo groot zijn, dat je de tomaten er straks in kan verpakken. De stukjes alufolie invetten met wat olie. Per tomaat: de tomaat in plakken snijden. De plakken bestrooien met wat dragon De tomaat terug in zijn vorm stapelen Op een stuk alufolie leggen. Een klein beetje citroenrasp erover, een tl olijfolie en verse peper uit de molen. Het pakketje dichtvouwen. Ga zo door tot alle tomaten verwerkt zijn. De overige groenten in schijven snijden. Marineren in olijfolie met gemengde tuinkruiden en zout en peper. Bereiden: 5 minuten op de barbecue (af en toe keren) --------- Ca 1,5 uur van te voren maken Afdekken, bewaren in koeling |
Home > Recepten