Wilde/witte rijstsalade met surimi en garnalen |
|
2 eieren 100 g krabsticks/surimi 125 ml mayonaise 125 ml zure room 1 lepel kappertjes 200 g wilde/witte rijst 100 g garnalen 4 lepels gehakte dille 2 thl paprikapoeder Variatie: meng 2 in dunne ringetjes gesneden bosuitjes erdoor. |
|
BereidingKook de eieren 8 minuten. Pel ze, prak ze fijn.Snij de krabsticks in kleine stukjes en wrijf de vezels los. Roer mayonaise en zure room door elkaar en roer de kappertjes erdoor. Voeg zoveel water tot dat de saus de consistentie van karnemelk heeft. Kook de rijst gaar en laat afkoelen. Schep krabsticks, garnalen, eieren, rijst, saus en bijna alle dille door elkaar. Schep op elk bord een bergje rijstsalade, strooi er paprikapoeder over en garneer met dille. Notitiesp.p 17 g eiwit, 36 g vet, 41 g koolhydraten en 556 kcal. |
Home > Recepten