Home > Recepten

Mango met mangomousse

4 mango's

1 lepel citroensap

3 lepels poedersuiker

2 lepels kirsch

125 ml slagroom

1 kiwi
  • Omschrijving recept: Nagerechten
  • Bron: Boodschappen

Bereiding

Schil de mango's. Snij het vruchtvlees van de pitten. Pureer 2 mango's, voeg citroensap en 2 lepels poedersuiker toe.

Besprenkel de andere 2 mango's met kirsch en 1 lepel poedersuiker,

Klop de slagroom stijf.

Snij de kiwi in 4 plakjes

Schep 3/4 deel slagroom door de mangopuree.

Verdeel de helft van de mango over 4 hoge glazen, verdeel de mousse erover, garneer met mandostukjes, een toef slagroom en steek een plakje kiwi in de slagroom.

Notities

p.p. 1 g eiwit, 11 g vet, 53 g koolhydraten, 2 g alcohol, 329 kcal