Bertennestjes |
|
4 verse haring- of tongfilets 1/4 liter Rodenbach peterselie 3 hardgekookte eieren 12 sneden brood boter bloem melk peper, zout, muskaatnoot 80 gr geraspte kaas |
|
BereidingSnijd de visfilets in stukjes en laat die in frituurvet even bruin kleuren.Laat de bruin gekleurde stukjes visfilet in het Rodenbach zachtjes gaar sudderen. Vermeng er vervolgens de fijngehakte peterselie en de hardgekookte eieren onder. Laat intussen de sneden brood in boter bruinen. Bereid een kaassaus: Smelt een weinig boter, vermeng er de bloem onder en meng er al roerend de melk bij. Laat alles een 5-tal minuten zachtjes koken. Roer de met eieren en peterselie vermengde stukjes visfilet in de kaassaus en smeer dit vervolgens op de broodsneden uit. Verwarm ze tenslotte 15 minuten in de oven en dien ze als toostjes op. |
Home > Recepten