Curry met vis, Indiase |
|
200 gr kabeljauwfilet 100 gr wortelreepjes (zakje) 100 gr gesneden bleekselderij (zakje) 2 dl volle yoghurt op kamertemperatuur 1 eetlepel garam masala (pot, Patak's) 2 theelepels maïzena 3 eetlepels fijngehakte koriander |
|
BereidingSnijd de kabeljauwfilet in blokjes.doe de wortel en de bleekselderij met 1 eetlepel water in een schaal en verhit ze, afgedekt, ± 3 minuten op 750 Watt. Meng de yoghurt met de garam masala en de maïzena in een schaal en schep de visblokjes erdoor. Laat de vis, afgedekt, in ± 6 minuten op 750 Watt gaar worden. Laat de groenten uitlekken en schep ze door de vis. Verhit het gerecht, afgedekt, nog ± 2 minuten op 400 Watt. Schep het gerecht door en bestrooi het met de koriander. Lekker met geelgroene mini-rijsttimbaaltjes. |
Home > Recepten