Home > Recepten

Curry met vis, Indiase

200 gr kabeljauwfilet

100 gr wortelreepjes (zakje)

100 gr gesneden bleekselderij (zakje)

2 dl volle yoghurt op kamertemperatuur

1 eetlepel garam masala (pot, Patak's)

2 theelepels maïzena

3 eetlepels fijngehakte koriander
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Indiaas
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de kabeljauwfilet in blokjes.

doe de wortel en de bleekselderij met 1 eetlepel water in een schaal en verhit ze, afgedekt, ± 3 minuten op 750 Watt.

Meng de yoghurt met de garam masala en de maïzena in een schaal en schep de visblokjes erdoor.

Laat de vis, afgedekt, in ± 6 minuten op 750 Watt gaar worden.

Laat de groenten uitlekken en schep ze door de vis.

Verhit het gerecht, afgedekt, nog ± 2 minuten op 400 Watt.

Schep het gerecht door en bestrooi het met de koriander.

Lekker met geelgroene mini-rijsttimbaaltjes.