Home > Recepten

Côte de Boeuf Wellington

800 gram fijne rib - 8 eetlepels olie - 1 eetlepel mosterdpoeder - 100 gram bloem - 500 gram grof zeezout - paprikapoeder
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Bron: Culinair Kookboek

Bereiding

Meng in een kom de olie, het mosterdpoeder en een theelepel paprikapoeder. Smeer het vlees met dit mengsel aan alle kanten goed in en laat het minstens gedurende een uur rusten. Zet de oven op 250 graden C. Meng het grof zout met de bloem. Geef er een beetje water bij, zodat U een zeer dikke pasta krijgt. Pak het vlees in deze pasta in. Druk het goed aan alle kanten aan zodat het goed plakt. Zet het nu in een ovenvaste schaal, zet deze 25 minuten in de hete oven. Leg het vlees dan op een voorverwarmde schaal. Breek de schaal voor Uw gasten, haal ze weg. Het vlees moet nog saignant zijn.