Biefstuk met gekruide appel |
|
3 biefstukjes 2 grote uien 2 groene appels (granny smith) peper/zout gemberpoeder nootmuskaat sambal water ketjap Manis |
|
BereidingVoorbereiding: Snij de biefstukjes in reepjes van ca. 1 cm. Bestrooi beide kanten met peper en gember poeder. Snij de uien in ringen en de appels schil je en verwijder je de klokkenhuizen.Bereidingswijze: Braadt de biefstukjes in ca. 3 minuten, dan neem je het vlees eruit. In het braadvet bak je ca. 3 min. de uien en daarna in ca. 1 min. de appels. Dan bestrooi je de uien en appels met nootmuskaat, je voegt 1 theelepel sambal toe, 2 eetlepels water en 2 eetlepels ketjap. Dit laat je 10 min. sudderen. Na 10 min. voeg je het vlees toe en wat zout. En na 5 min. smullen maar. Dit recept is geen dikmaker, maar heerlijk bij frieten. |
Home > Recepten