Home > Recepten

Kung po ngauw 2

500 g biefstuk in plakjes 100 g shiitake 4 lenteuitjes in stukken gesneden 1/2 tl zwarte peper 1/2 tl zout 2 el hoisinsaus marinade: 3 tl geraspte gemberwortel 1 el suiker 2 tl steranijs gemalen 1 tl venkelzaadjes gemalen snufje ve-tsin
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Chinees
  • Bron: orphan

Bereiding

Blancheer de shiitake enkele minuten in kokend water. uit laten lekken en in reepjes snijden. Bak de lenteuitjes heel even in hete olie.

Bereidingswijze: Meng de ingredienten voor de marinade en meng het vlees er door. Laat 15 minuten staan. Verhit olie in de wok en roerbak het vlees rondom bruin. Voeg hoisinsaus toe met peper en zout. Voeg vlak voor het serveren de lenteui toe.