Home > Recepten

Kung sjap noug jok

1/2kg.rundsvlees in dunne reepjes, 1tl.zout, 1el.maizena,4el.sesamolie, 12 plakken gemberwortel fijngehakt, 3el.sojasaus, 1tl.suiker, 3el.droge sherry,2tl.maizena opgelost in 3el.water, 3lente-uitjes in stukken van 3cm., versgemalen zwarte peper.
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Chinees
  • Bron: christina_j

Bereiding

Zout het vlees en bestuif het met de maizena en sprenkel er 1 1/2tl.olie over. verhit de rest van de olie in de wok. Voeg het rundsvlees en de gember toe en roerbak een paar minuten boven een hoog vuur (een electrische wok op de hoogste stand). Roer de sojasaus er doorheen met de suiker, sherry en de maizena oplossing. Roerbak nog 1 minuut en goed blijven roeren. Voeg de uitjes toe en de peper. Leg het mengsel op een mooie schotel en serveer met rijst. SMAKELIJK!!!