Zalm in champagne gegaard met een champagnesaus
|
Zalm met asperges en kervelsaus, gebakken
|
Zalm met groene aspergepunten en kervelroomsaus
|
Zalm met groene saus en rucola
|
Zalm met mosterd-dillesaus, in jenever gemarineerd
|
Zalm met sla en dille-roomsaus, gerookte
|
Zalm met witbiersaus
|
Zalm-komkommerroosjes met romige sinaasappelsaus
|
Zalmbrood met kruidenmayonaise
|
Zalmfilet met hijiki en miso/gember-saus
|
Zalmfilet met romige Rodenbachsaus, witte
|
Zalmforel in witte-wijnsaus
|
Zalmhaas met romige sinaasappelsaus
|
Zalmkoekjes met dillesaus
|
Zalmmoot met avocado-witte-wijnsaus
|
Zalmmoot met koude basilicumsaus
|
Zalmpâté in korstdeeg met dillesaus
|
Zalmsalade met citroensaus
|
Zalmsteak met witte-wijnsaus uit de magnetron
|
Zandhovense bakharing met ajuinsaus
|
Zeebrasem met bouillabaisesaus, op de huid gebakke
|
Zeeduivel in spek met wortelsaus
|
Zeeduivel met peterseliesaus, gebakken
|
Zeeduivel met rode wijnsaus, gepeperde
|
Zeewolf in kerrie- en lente-uisaus, gestoofd
|
Zeewolf in sherrysaus
|
Zoetzure saus
|
Zomerfruitsalade met citroensaus
|
Zure room
|
Zure roomsaus, Russisch
|
Zwaardvissteak met romige speksaus
|
Zwaardvissteaks met beurre-blancsaus, gegrilld
|
Zwezerik in roomsaus met fijne kruiden
|