Okonomiyaki (Japanse plaattaart)
|
Oyster Rockefeller (New Orleans)
|
Paella 2 (Rijst met vlees, vis en groenten)
|
Paëlla à la Valenciana
|
Pizza van de zee
|
Po Taek (zure seafoodstoofpot)
|
Poelon de moules au pastis
|
Pompoen-mosselgratin
|
Rijst uit de Römertopf, zilte
|
Risotto con frutti di mare
|
Risotto met mosselen
|
Risotto met mosselen en saffraan
|
Royale de poisson ou de crustacés
|
Rundersteak met zeevruchtenmengeling
|
Saffraan-mosselen à la Gemmel
|
Salade van spinazie met kokkels
|
Salade van verse mosselen
|
Sambal goreng mossel (hete mossele
|
Satéetjes (barbecue of fondue)
|
Scalloped oysters (oostkust VS)
|
Scampi's, mosselen en garnalengratin
|
Schaal-en schelpdierenragoût
|
Scheermesschelpen a la plancha
|
Schelpen, Algarviaanse
|
Schelpen, Mauro's
|
Slaatje van gebakken St. Jacobsvruchten
|
Slaatje van zeevruchten met meloen en pompelmoes
|
Sojamosselen
|
Sojamosselen
|
Spaghetti met mosselsaus
|
Spiegelei op z'n Zeeuws
|
St.Jacobs-taartjes met brunoise van asperges
|
St.Jacobsschelp-buideltjes
|
St.Jacobsschelpen met champignons
|
St.Jacobsschelpen met spinazie
|
St.Jacobsschelpen op een wortelpuree-bedje
|
St.Jacobsschelpen, Provençaals
|
St.Jakobsschelp met venkel onder korstdeeg
|
Stokbrood gevuld met krabmousse
|
Tagliatelle met gebakken mosseltjes
|
Tapijtschelpen met cider en room
|
Toast met krabmayonaise
|
Toast met mosselen
|
Toast uit zee
|
Toastje mosselen
|
Tomaat met feta, uien en mosselen, gebakken
|
Varkenshaasje met kokkels uit Portugal
|
Varkenshaasje met mosselen
|
Venusschelpen met spinazie, gemarineerd
|
Venusschelpen, Provençaals, uit de magnetron
|