Cacciucco alla Livornese (italiaanse vissoep)
|
Calamari e patate stufato (inktvis-aardappel)
|
Calamari in zimino (kleine inktvisjes in saus)
|
Calamari ripieni al forno (gevulde inktvis)
|
Calzone
|
Calzoni alle zucchine
|
Canestrini di tagliolini
|
Cannelloni met kip
|
Cannelloni op coulis van tomaten, gevuld
|
Cannelloni van aubergine, Toscaans
|
Capellini met mosselen in groene kruidensaus
|
Caponata (zoetzure aubergines)
|
Caponata e pesce spada (zwaardvissteaks)
|
Caponata, Siciliaanse
|
Capotana (aubergineschotel)
|
Cappone lesso con salsa rossa picante
|
Caprice
|
Carciofi ripieni (gevulde artisjokken)
|
Carpa alla Olive (Toscaanse karper)
|
Carpaccio 'Le Logge'
|
Carpaccio 1
|
Carpaccio 2
|
Carpaccio met Parmezaanse kaas
|
Carpaccio met rode pesto, opgerolde
|
Carpaccio, echte
|
Carpaccio-dressing
|
Cassata Siciliana (Siciliaanse cassatataart)
|
Casserole van engelenhaarpasta met scampi's
|
Céleri Sicilienne (knolselderijsalade Siciliaans)
|
Celestinos à la reine
|
Champignons, gemarineerd 3 (antipasti)
|
Chausson à la napolitaine (Dichtgevouwen pizza)
|
Chocoladecake Capri
|
Ciabatta 1
|
Ciabatta 2
|
Ciabatta 3
|
Ciabatta 4
|
Ciabatta 5
|
Ciabatta 6 van V&D
|
Ciabatta 7 van de barbecue
|
Ciabatta met ei en pesto
|
Ciabatta met salami, Italiaanse
|
Cicoria e fagioli (Italie)
|
Ciliegi al vino rosso (kersen met rode wijn)
|
Cipolle (uien, Antipasti uit de Marche
|
Cipolle ripiene (gevulde uien)
|
Cipolle ripiene al peccorino (uien met peccorino)
|
Cipolline in agrodolce (zoetzure uitjes, Sicilië)
|
Citroenkip met pasta
|
Costine di maiale con ceci (spareribs)
|
Costolette di Maiale al Pomodoro (karbonade)
|
Costolette farcite (Kalfskoteletten kaasvulling)
|
Cottolette di maiale con marsala
|
Courgette-mozzarella-driehoekjes (warm)
|
Cozze (Mosselen op z'n Venetiaans)
|
Crema con funghi porcini (paddestoelensoep)
|
Crostata di fragole (aardbeientaart)
|
Crostini
|
Crostini (gegratineerde stokbroodjes)
|
Crostini ai funghi (warm)
|
Crostini de Fegatini (kippenlevertjestoast)
|
Crostini met kaas en paddestoelen
|
Crostini met kippenleverpastei
|
Crostini met kippenlevers
|
Crostini met tomaat en basilicum
|
Crostini met tomaat, mozzarella en ansjovis
|
Crostini, snelle
|