Home > Wereld Keukens > Indiaas > M

M

A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z
Madrasi kari (Rundercurry Madras)
Madrasi masala
Malai kebab (Indiase lamsballetjes)
Mango roomijs (Am ka kulfi)
Mango-vijgenchutney
Mangochutney 1
Mangochutney 2
Mangochutney, rauwe
Mangochutney, zoete 1
Mangochutney, zoete 2
Mangoraita
Mangosorbet 1
Marinade voor kip, Indiaas
Masala bangra (Indiase haring, eventueel barbecue)
Masala Chawal (Masala rijst)
Masala dum machchi (Kruidig gebakken vis)
Masoor dal (Rode linzenpuree)
Masor jhol (viscurry uit Assam)
Matchi molee (Indiase kabeljauwcurry)
Mattar panir 1 (Indiase verse kaas met erwten)
Mattar panir 2
Mattar panir 3 (Erwten-panircurry)
Mattar pilau
Mattar sukhe (gestoomde doperwten)
Meen molee (Indiase kabeljauw)
Meen moli (Indiase kip)
Mhaans Kabab Machchi
Mhaans kari (Lamscurry)
Mhaans turrcarri khasta (Lamskerrie)
Mint Coriander Dip (dhania-podina chutney)
Moghlai kip met amandelen en rozijnen
Molaha podi (heet Indiaas kruidenmengsel)
Moong dal (groene linzen)
Mosselen op z'n Indiaas
Muchli kari (Visballetjescurry)
Mulligatawny 01
Mulligatawny 02
Mulligatawny 03
Mulligatawny 04
Mulligatawny 05 (peperwater-currysoep)
Mulligatawny 07 (kippensoep op Indiase wijze)
Mulligatawny 08 (Indiase maaltijdsoep)
Mulligatawny 09 (Currysoep)
Munt-yoghurtsaus, milde
Muntsambol
Murgh Aur Palak (Kip met spinazie)
Murgh biryani (Saffraanrijst met kip)
Murgh dhansak (Kip met linzen)
Murgh dilkush
Murgh Hyderabad (Kip uit Hyderabad)
Murgh Makhani (Kip met rode boter)
Murgh masala (Dubbelgekruide kip)
Murgh musallum 2
Murgh mussalum 1 (Pikante kip uit de oven)
Murgh tandoori (Tandoorikip)
Murghi aur palak
Murghi Khasa
Murghi nawabi
Murghi pulao (Noordindiase kip)
Murghi Vindaloo (kip Vindaloo)
>