Sake nanban-yaki (geroosterde zalm)
|
Salade met geroosterde nori
|
Salade met varkensvlees, peren en pijnnoten
|
Salade van coquilles Saint-Jacques met tobiko
|
Salade, gemengde (Japans)
|
Salade, Martijn's Japanse
|
Sashimi (rauwe vis)
|
Sashimi van zalm, tonijn en zwaardvis
|
Saus voor bij groenten, Japanse
|
Saus voor bij vis, Japanse
|
Saus voor bij vlees, Japanse
|
Sehikan (rode rijst)
|
Sesamtahoe
|
Shii-take, gemarineerd 1
|
Shogu yaki (Gebakken vlees)
|
Sjiromo no sakana no gingami tsoetoemi-jaki (vis)
|
Slahartjes, gevuld
|
Sobanoedelsalade met soja-eitjes en spinazie, lauw
|
Soboro domburi (rijst met kip, garnalen en ei)
|
Soep met eidraadjes en peultjes, Japans
|
Soep met visballetjes
|
Soep, Japans
|
Soep, zoetzure
|
Sojamosselen
|
Sojamosselen
|
Speklappen, Japans
|
Spinazie met rode poon
|
Spinazie met sesamsaus
|
Spinaziesalade, Japans
|
Sukiyaki 1
|
Sukiyaki 2
|
Sukiyaki 3
|
Sukiyaki 4
|
Sumashi jiru (heldere basissoep)
|
Sushi 1
|
Sushi 2
|
Sushi 3
|
Sushi 4
|
Sushi 5
|
Sushi in nori met soja-dipsaus
|
Sushi met omelet en komkommer (koud)
|
Sushi met surimi
|
Sushi met verse zalm en komkommer
|
Sushi met vis (koud)
|
Sushi traditioneel
|
Sushi, vegetarische 1
|
Sushi, vegetarische 2
|
Sushi-balletjes met garnalen (koud)
|
Sushi-balletjes met zalm (koud)
|
Sushi-handleiding
|
Sushi-rolletje gevuld met spinazieomelet
|
Sushi-termen
|
Sushirijst 1
|
Sushirijst 2
|