Home > Wereld Keukens > Thais
Goong Paad (gefrituurde garnalen met sambal)
Goong Pow Nam Pla Waan (kreeft met zoetzure saus)
Goong tord (gemarineerde garnalen in een jasje)
Groene currypasta, Thais
Groene sambal, Thais
Guay Tiaw Paad Siew (gebakken mie)
Guay Tiaw Paad Thai (gebakken mie op z'n Thais)
Guay Tiaw Pak (noedels met groenten en kerriesaus)
Gung tord kratiem prik (gebakken tijgergarnalen)
Haw Mog Hoy (gekruide gestoomde mosselen)
Hoi Lai Paad Horabla (schelpen met basilicum)
Hoi Lai Paad Prig (schelpen met hete saus)
Hoi mangpo ob mor din (mosselen met kruiden)
Hoi op (mosselen met sereh, basilicum en laos)
Hoi phas nam prik normai hed hoonoo (mosselen)
Hoi shell phad tow jaew (venusschelpen)
Hok lai phad nam prik pow (schelpdieren)
How Mog Pla (gekruide gestoomde vis met kokos)
Jonge kokos-sjalot-gemberamuses, Thaise
Kabeljauwfilet, Thais
Kaeng cheud pla (Thaise visballensoep)
Kaeng cheud pla muk (gevulde inktvissoep)
Kaeng masamam (Thais rundvlees)
Kai gup khao lahd (kip met kastanjes)
Kai nering (Thaise kruidige kipschotel)
Kai Pad Ped
Kai panang (Thaise kip in pindasaus)
Kai phad khing hed hom (kip/gember/paddestoelen)
Kai sawan (Thaise hemelse kippenvleugeltjes)
Kai Tom Kha (laoskip met kokosmelk)
Kai Tord (Thaise gefrituurde kip)
Kai tord hed (gefrituurde kip met champignons)
Kanah phad met ma muang (broccoli met cashewnoten)
Kanom pan nar moo (toost met vlees en garnalen)
Kari bongkong lasak (garnalen met komkommer)
Khai chom chan (gefrit.eieren met gehakt en vis)
Khai Jiaw Hoy Naang Rom (oesteromelet)
Khai kwam kai pla (gevuld ei met krab/kip in jasje
Khan um kluk (Thaise kokosflensjes)
Khao kluk gapi (gebakken rijst met garnalen)
Khao mun kai (Thaise rijst met kip)
Khao Paad 1 (gebakken rijst)
Khao Paad 2
Khao Paad 3 (gebakken Thaise rijst)
Khao Paad 4 (Thaise gebakken rijst, eenvoudig)
Khao Paad Naam Prig met Goong Thod
Khao Paad Sapparod 1 (gebakken rijst met ananas)
Khao Paad Sapparod 2 (ananasrijst)
Khrung Keng Phet Deng (Rode currypasta)
Kip in bananenblad, gefrituurde (warm)
>