Baars in fillodeeg met spinazie, gefileerde
|
Baarsfilets, geplette
|
Baby-Lotte met cox-appeltjes en cidersaus
|
Bacalhau a moda de Lisboa (stokvis)
|
Bacalhau Gomez de Sa (stokvis uit Portugal)
|
Bahmia stiscara (gegrilde zeebarbeel)
|
Baka batjauw 1
|
Baka batjauw 2
|
Baked oriental salmon
|
Bakkeljauw (Antillen)
|
Balic kuftesi (visballetjes)
|
Barbounia sto harti (rode poon in folie)
|
Barbunya (Gestoofde rode poon)
|
Basmatirijst met asperges en vis
|
Batjauw frita (bakkeljauwballetjes)
|
Baudroie poêlée aux cèpes des Albères (zeeduivel)
|
Bavarois van tarbot
|
Bebotok ikan 1
|
Bebotok ikan 2
|
Bebotok ikan laut
|
Bebotok van kabeljauw
|
Bertennestjes
|
Bismarckharing
|
Bismarckharingsalade, pittig
|
Blackened (Cajun) Arctic Char
|
Blackened redfish
|
Blackened Redfish
|
Bladerdeeg met tong, mosselen en saffraansabayon
|
Bladerdeegbuideltjes met crabfantasy
|
Bladerdeegcroque met zalm
|
Blauw gepocheerde forel
|
Blinde vinken van witloof
|
Boemboe Bali ikan 1 (gebakken vis in pittige saus)
|
Boemboe Bali ikan 2
|
Boemboe mangut voor vis 1
|
Boemboe mangut voor vis 2
|
Bonbon van gerookte zalm met kaviaar
|
Bonitomoten, gebakken
|
Bot in folie
|
Bot met mierikswortel
|
Bot, gestoofde
|
Botervis
|
Botervis met dille en tomaat
|
Botervis met wilde spinazie
|
Botervis van Anja
|
Botjes met uien, gebakken
|
Brandade
|
Brandade de morue 1 (gezouten kabeljauw)
|
Brandade de morue 2 (gezouten kabeljauw)
|
Brandade de morue 3
|
Brandade De Morue 4
|
Brandade de morue 5
|
Brandade de morue façon grand-mère (stokvis)
|
Brandade met mul en kerveljus
|
Brandade van stokvis met courgette
|
Brasem van de barbecue
|
Brengkes ikan (gestoomde vis in pakjes)
|
Brengkessan boemboe roejak
|
Brillsteaks, Siciliaans geroosterd
|
Broiled scrod (gegrillde gul)
|
Bronzed fish (goudbruin gebakken vis)
|
Brood gevuld met gerookte-zalmsandwiches
|
Brood, geroosterd, met schelvismousse
|
Broodjes met tonijnsalade, harde
|
Broodsalade, Toscaans
|
Buideltje gevuld met gerookte zalm en paling
|
Burgers met kabeljauw en gerookte zalm
|