Pad Thai 2 (mie met garnalen)
|
Paella 2 (Rijst met vlees, vis en groenten)
|
Pai chiu tung li yu (Chinese gevulde karper)
|
Paistettu Mätiä (Finse gebakken kuit)
|
Paling in 't groen 1
|
Paling in 't groen 2
|
Paling in 't groen 3 (van Sint-Anneke)
|
Paling in 't groen 4
|
Paling in 't groen, gerookte
|
Paling met romige courgettecoulis, gerookte
|
Paling met salie uit de Antwerpse Polder
|
Paling met stroop, gebakken
|
Paling met tartaarsaus
|
Paling op zeemanswijze
|
Paling uit de polder (met groene kruiden)
|
Paling van Sint-Anneke
|
Paling, gemarineerd
|
Paling, geroerde, uit Volendam
|
Paling, Volendamse
|
Paling- en kruidensalade op toast
|
Palingstoverij op Lierse wijze (Antwerpen)
|
Palingterrine met zalmkaviaardressing
|
Palingterrine met zalmkaviaardressing
|
Palmmerg met gerookte zalm
|
Panék padang
|
Pangéh padang
|
Panharing in 't zuur
|
Panvis
|
Parelhoensoep met spiering en shii-take
|
Pasta met groene asperges en zalm
|
Pasta met zalmsnippers van Sylvia
|
Pasta met zeekraal en zalm
|
Pasta-tonijnsalade
|
Pasta-zalm, snelle
|
Pastanestjes met zalmsteaks
|
Pastasalade met garnalen en gerookte heilbot
|
Pastasalade met tonijnsaus
|
Pastasaus, Fran Collins'
|
Pastei van zalm in korstdeeg
|
Pasteis de bacalhau (Portugese stokvisbeignets)
|
Pastel com diabo centra (duivelse vispakketjes)
|
Pâté de harengs saurs (Haïti)
|
Pâté Jean-Jacques
|
Pepervis
|
Pepervis, Ghanese
|
Pepes ikan
|
Pépésan 1
|
Pépésan 2
|
Pepesan riport (visgerecht van verse makreel)
|
Pepesan van vis (gekruide vis in aluminiumfolie)
|
Perche à la Sauvigny (baars)
|
Perkedel ikan 1
|
Perkedel ikan 2
|
Perkedel ikan 3
|
Pescado al horno (gebakken gevulde visrolletjes)
|
Pescado en escabeche (Argentijnse vis)
|
Pescador a la Veracruz
|
Pesce alla Genovese
|
Pesce alla marinara (vis in tomatensaus)
|
Pesce spada alla Palermitan (zwaardvis)
|
Pesmol ikan kembung (karper)
|
Pickled fish (Zuidafrikaans kleurlingengerecht)
|
Piendang ikan 1 (zuur visgerecht)
|
Piendang ikan 2
|
Piendang ikan ketjap 1
|
Piendang ikan ketjap 2
|
Piendang ikan sebelah
|
Piendang ketjap
|
Piendang ketjap van makreel
|
Pizza au saumon mariné et au saumon fumé
|
Pizza met kabeljauw, garnalen en zalm, plaat-
|
Pizza van de zee
|
Pla chien (gestoomde vis)
|
Pla Dook Foo (gefrituurde gerookte catfish/meerval
|
Pla Grapong Thod Foo (gebakken zeebaars)
|
Pla Kapong Nueng Laad Prig (rode snapper)
|
Pla Kapong Priaw (zeebaars in zure saus)
|
Pla Lat (zoetzure vis)
|
Pla Paad Khing (zeebaars met verse gember)
|
Pla Pow (gegrillde vis)
|
Pla Prik (pittig gekruide vis)
|
Pla prio wan (Thaise gefrituurde vis)
|
Pladijs (=schol) op een vleugje nostalgie
|
Plaki Salonika (Geroosterde zeebaars)
|
Planked Salmon - Salmon Ceder Alder
|
Plukfisk (Deense kabeljauw met mosterdsaus)
|
Po Taek (zure seafoodstoofpot)
|
Pochouse de Gilberte
|
Poke (gekruide visblokjes)
|
Pompano en papillote (pompano Montgolfier)
|
Poon in folie, pikant, van de barbecue, rode
|
Poon met citroenboter van de barbecue
|
Poon uit de grillpan
|
Portuguese Mussel Stew (Portugese mosselstoofpot)
|
Potted makreel uit de magnetron
|
Potted salmon
|
Pressé d'anguilles de Gironde aux girolles
|
Psari fournou me krasi (gebakken vis in wijnsaus)
|
Psari me rigani (vis met oregano)
|
Psari plaki 1 (Griekse vis)
|