Sajoer ikan nenek
|
Sajoer oblok-oblok
|
Sajoer pedoh
|
Sake nanban-yaki (geroosterde zalm)
|
Salade de poisson tiède (lauwe vissalade)
|
Salade met gemarineerde rauwe schelvis
|
Salade met gerookte zalm en avocado
|
Salade met sliptongfilets en stroganoffvinaigrette
|
Salade met zalmtartaartjes
|
Salade niçoise 2
|
Salade Niçoise met tonijn en ansjovisfilets
|
Salade van asperges met slibtong-galantine/gamba's
|
Salade van de visvrouw
|
Salade van tonijn met basilicum, lauw
|
Salade van zeeduivel met sinaasappeltjes
|
Salm met kervel-sabayon, schots
|
Salmon bites in ginger sauce
|
Salmon Fillets with Lemon-Mustard Sauce
|
Salmon Wrapped in Greens with Scented Butter
|
Salmone in salsa verde e rucola
|
Samak bi tahini (vis in sesamsaus)
|
Samak makli (vis met kruiden)
|
Samak tarator
|
Samakah narrah (vis met sesamsaus)
|
Sambal goreng ikan pedis
|
Sambal goreng ikan teri 1 (hete zoute visjes)
|
Sambal goreng ikan teri 2
|
Sambal goreng ikan teri 3
|
Sambal goreng ikan teri 4
|
Sambal goreng ikan teri 5
|
Sambal goreng kering kentang/tempeh/teri
|
Sambal goreng makreel
|
Sambal ikan kering
|
Sambal jambal
|
Sambal taotjo (sambal van ingemaakte sojabonen)
|
Sambal van kuit
|
Sardien dan sprot goreng
|
Sardientjes, steengoeie gebakken
|
Sardinas en vino blanco
|
Sardine-Toffees
|
Sardinecocktail
|
Sardinecocktail
|
Sardinepâté
|
Sardines farcis à la Niçoise
|
Sardines in wijnblad, geroosterd, van de barbecue
|
Sardines in wijnbladeren
|
Sardines met broccolimousse en olijfolie, gegrilld
|
Sardines met citroen, tijm en oregano, gegrilld
|
Sardines of rauwe zalm in dillesaus
|
Sardines van de barbecue
|
Sardines van de barbecue of grill
|
Sardines, gekruid
|
Sardines, Marokkaanse gevulde
|
Sardines, Portugese
|
Sardines, Siciliaanse
|
Sardines, steengoeie gebakken
|
Sashimi (rauwe vis)
|
Sashimi van zalm, tonijn en zwaardvis
|
Saté ikan
|
Saté van makreel
|
Saumon rôti à l'ail et aux lardons
|
Scabechi (Antilliaanse gemarineerde makreel)
|
Schar met tamarindesaus, gefrituurde
|
Schelvis in nieuwe bladeren, Maleis gekruide
|
Schelvis met wortel, prei en witte vermouth
|
Schelvis uit Szechuan
|
Schelvis, Chinees
|
Schelvisfilet met biersaus
|
Schelvisfilet met champignons, gebakken
|
Schelvisfilets met Indische groenten
|
Schelvisschotel (Firinda Mezit)
|
Schol met kappertjessaus
|
Schol met sinaasappel, gebakken
|
Schol, gegratineerd
|
Schol-garnalenschotel
|
Scholfilet alla Putaniesca
|
Scholfilet in het groen
|
Scholfilet in Pernod-mosterdsaus
|
Scholfilet in rode uien-wijnsaus
|
Scholfilet met pesto uit de magnetron
|
Scholfilet met sinaasappelsaus
|
Scholfilets, gevuld
|
Scholpastei
|
Scholrolletjes
|
Scholrolletjes met ham en spinazie
|
Scholrolletjes, gefrituurde gevulde
|
Scholrolletjes, gegrilld
|
Scrambled eggs with salmon (roerei met zalm)
|
Seared Ahi with Wasabi Dipping Sauce (ahi-tonijn)
|
Sengsun Meuntang (Gekruide vis met groenten)
|
Sgomberi con rosmarino (makreel met rozemarijn)
|
Sgombro alla Pugliese (Makreel uit Apulië)
|
Shu-shi Pla (vis in rode curry)
|
Shung shu yu (Chinese vis)
|
Sill med flote (haring in zure room)
|
Sillsallad (Deense haringtartaar)
|
Sjiromo no sakana no gingami tsoetoemi-jaki (vis)
|
Skånesill (Scandinavische haring)
|
Slarolletjes met vis
|
Sliptong met saus van crème fraîche, geplette
|