Home > Soort Gerecht > Visgerechten
'Ravioli' van zalm & garnalen/mosselen/sjalotsaus
Aardappel-visragoût
Aardappel-visragoût uit de magnetron
Aardappel-vissalade
Aardappelkoekje met gerookte zalm (warm)
Aardappels Otero, gevuld
Abon ikan
Alapa (Afrikaanse visragoût)
Andijviesalade met tonijn
Ang sio hie (Chinees-Indische vis)
Ansjovis crostine
Ansjovis, gebakken
Ansjovis, gemarineerd
Ansjovis-olijvenvinaigrette
Ansjovisei in de schil
Ansjovisfondue uit Piemonte
Ansjovismousse met ei
Arroz a la Marinera (soort paella)
Asem kemamah (atjeh)
Asperge-rogvleugelcocktail
Asperges met zalm
Asperges met zalm en krab
Asperges: gratin van bordje lentewit
Aspergesalade met zalmreepjes en crème fraîche
Atjar ikan 1
Atjar ikan 2
Atjar ikan bakalouw (zuur van kabeljauw)
Atjar ikan ketjap
Atjar ikan koening
Avocado Sina (avocado met tonijn)
Avocado-zalmburger
Avocadomousse met zalm
Baars in fillodeeg met spinazie, gefileerde
Baarsfilets, geplette
Baby-Lotte met cox-appeltjes en cidersaus
Bacalhau a moda de Lisboa (stokvis)
Bacalhau Gomez de Sa (stokvis uit Portugal)
Bahmia stiscara (gegrilde zeebarbeel)
Baka batjauw 1
Baka batjauw 2
Baked oriental salmon
Bakkeljauw (Antillen)
Balic kuftesi (visballetjes)
Barbounia sto harti (rode poon in folie)
Barbunya (Gestoofde rode poon)
Basmatirijst met asperges en vis
Batjauw frita (bakkeljauwballetjes)
Baudroie poêlée aux cèpes des Albères (zeeduivel)
Bavarois van tarbot
Bebotok ikan 1
>