Home > Soort Gerecht > Visgerechten
Pudin di salmou (Antilliaanse zalmpudding)
Queen Victoria-schelpen
Quenelles
Quenelles met roze pasta, hollandaise en peultjes
Quiche met maïs, gerookte zalm en bieslook
Ragoût (Afrikaans)
Ragoût de poissons à la bière
Raie au fromage (rog met kaas)
Ravioli gevuld met ger.zalm/groenten/citroensaus
Rijst met krabsticks
Rijst-visballetjes (warm)
Rillettes de maquereaux à la Minoise
Rillettes van gerookte makreel
Rillettes van zalm
Risotto al tonno
Risotto met spinazie, gerookte zalm en geitenkaas
Riviervissen in 't groen
Rode barbeel en inktvisjes met aubergineragoût
Rode kool, Urker
Rode mul, verpakt
Rode ui-appelstamppot met tonijn&gefrit.knoflook
Rodenbachspiesjes
Roerei met zalm en groene kruiden
Roereieren met gerookte zalm
Roereitjes met bieslook
Rog
Rog met gebruinde boter
Rog met rode peperolie en mergpompoen-spaghetti
Rogvleugel
Rogvleugel met kappertjes, Engels
Rolletjes van rauwe vis
Rolmops
Roodbaars met kappertjes van de barbecue
Roodbaarsfilet met saffraansaus
Roodbaarsfilets, gebakken
Rooie ruggen (haringsalade)
Rookvispotje, Josie's
Roomsoepje van gerookte forel en aspergepunten
Roquefortterrine met gerookte zalm (magnetron)
Rouget barbet met ansjovisboter
Rouget barbet met ketumbar
Rouget barbet met venkelcrème en tomaat
Royale de poisson ou de crustacés
Roze, groene en witte rolletjes
Rulleål (Deense opgerolde paling)
Sajoer ikan nenek
Sajoer oblok-oblok
Sajoer pedoh
Sake nanban-yaki (geroosterde zalm)
Salade de poisson tiède (lauwe vissalade)
>