Filetti di Sogliola in Carpione (tongfilet)
|
Firin na mezit (schelvis uit de oven)
|
Fish patties
|
Fish Tobermory (Schotland, visfilet op spinazie)
|
Fish Veracruz
|
Fishfritters met koude vissaus
|
Fisksallad
|
Flapjes van sardine en aardappel
|
Forel en druiven, cocktail van gerookte
|
Forel in "Escabeche"
|
Forel in Bourgogne (Luxemburg)
|
Forel in folie
|
Forel in room
|
Forel in tomatensaus
|
Forel in zure room
|
Forel met amandelen, gebakken
|
Forel met appelsalade, gerookte
|
forel met basilicum en olijvenjus, gegrilld
|
Forel met champignons, gebakken
|
Forel met koriander
|
Forel met kruidenboter
|
Forel met Noilly-Pratsaus
|
Forel met peterselie en olijven
|
Forel met rode wijn
|
Forel met warme basilicumolie, gegrilld
|
Forel op Ardeense wijze
|
Forel op Julia's wijze
|
Forel op z’n Boheems
|
Forel uit de Ardennen
|
Forel uit de Voerstreek
|
Forel van de barbecue
|
Forel zoals in de Voer
|
Forel zonder naam
|
Forel, gebakken
|
Forel, gebakken gevulde
|
Forel, gemarineerd
|
Forel, geroosterd en gevuld
|
Forel, gevuld
|
Forel, gevuld (stuffed trout) uit de VS
|
Forel, Vlaamse Ardennen-
|
Forel-crèmesoep
|
Forel-dilletimbaaltje, grtookte
|
Forelfilet met basilicumsaus uit de magnetron
|
Forellen, gevuld
|
Forellenmousse met wijnaspic
|
Forelmousse
|
Forelpâté
|
Foreltimbaaltjes met botersaus en sjalotjes, warme
|
Fricassée á la bière
|
Frikadel van kabeljauw
|