Home > Soort Gerecht > Visgerechten
Frikadel van vis of garnalen
Fruits-de-mer-salade
Ga Ja Mi Chun (Knisperende vishapjes)
Garnalen-visragoûttompouce
Gavros marinatos (gemarineerde rauwe ansjovis)
Geep, gebakken
Gefilte Fisch van Lex Goudsmit, koosjer
Gingami-yaki (geroosterde vis)
Gingami-yaki (geroosterde vis)/nigiri sushi 4
Glasmästeresill (gemarineerde zoute haring)
Glazed Teriyaki Salmon
Goudvis met een hart van goud
Grand Entrée met gerookte zalm
Gratin de thon au haricots secs (Bretagne)
Gravad lachs
Gravad lachs met olijvenratatouille
Gravad lax (koud)
Gravet laks (Noorse gemarineerde zalm)
Grgrillde vis in folie
Griet ingestoken met ham en mosterdsaus
Griet met hazelnoten
Griet met tomaat kappertjes bieslook etc, gesmoord
Griet, gebakken
Griet-gerookte zalmterrine
Griet-schnitzel met limoensaus
Grietfilet in Bier
Grietfilet met krokante groenten
Grilled Mahi-Mahi
Gule ikan (een padangs visgerecht)
Gwoo lo yue lau (Chinese vis)
Haai van de barbecue, geroosterd
Haaienvinnendumpling
Haaienvinnensoep met krab
Halibut with Fresh Cranberry-Orange Sauce (heilbot
Ham and haddock (Schotse ham en schelvis)
Handleiding voor een vis hors d'oeuvre
Hannah's Tuna burger
Harder met tomaat en knoflook-croûtons, gebakken
Harder met tuinkruiden, gebakken
Harengs marinés
Harengs marinés au cidre (Normandië)
Harengs marinés aux baies de genièvre
Haring in citroenmarinade
Haring in dillesaus
Haring in dillesaus, zoute
Haring in kerriesaus
Haring in rode wijn
Haring in sherry, zoetzuur
Haring met Camembert
Haring met gember
>