Foo yong hai 07 |
|
1 glas sinaasappelsap 1 blikje tomatenpuree ketjap manis 2 uien 4 kipfilets 1 bakje champignons 1 paprika 50 gr taugé 8 eieren doperwten (blik) sperziebonen tomaten 1/2 theelepel gemberpoeder kerrie 1 teentje knoflook |
|
BereidingRoer het sinaasappelsap, de tomatenpuree en de ketjap door elkaar en breng het aan de kook. Houd het warm. Voeg eventueel nog wat sambal toe.Fruit de gesnipperde uien, de in plakken gesneden champignons met de kerrie en het gemberpoeder enkele minuten. Voeg het vlees en de knoflook toe. Doe er een scheut ketjap bij als het vlees gaar is en laat nog even sudderen. Voeg de andere groenten, behalve de taugé, toe. Bak, als alles bijna gaar is, de taugé mee. Klop de eieren los met wat melk of water, voeg ze toe aan het vlees en de groenten en laat stollen. Schep zo nu en dan voorzichtig om. |
Home > Recepten