Cannelloni met gehakt, salie en walnoten |
|
1 ui 200 gr gepelde walnoten 600 gr kip- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 4 eetlepels fijngesneden salie 1 zakje gehaktkruiden 250 gr voorgekookte cannelloni boter om in te vetten 1/2 liter kippenbouillon 1 bekertje crème fraîche zout, versgemalen peper 1 eetlepel fijngehakte peterselie |
|
BereidingPel en snipper de ui.Hak de walnoten fijn. Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de salie, de gehaktkruiden en de helft van de walnoten. Kneed het mengsel goed door elkaar en vul de cannelloni hiermee. Beboter een ruime ovenschaal en leg de gevulde cannelloni erin. Roer de bouillon scheutje voor scheutje door de crème fraîche en voeg de rest van de walnoten en zout en peper toe. Schenk de saus over de cannelloni, dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de cannelloni ± 30 minuten in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven. Garneer de cannelloni met de peterselie. |
Home > Recepten