Home > Recepten

Rotolini (warm)/Rotolini met groente (warm)

Voor 12 stuks

4 dunne varkensschnitzels

4 knakworstjes, in drieën

75 gr gruyère kaas, in plakjes

12 kleine salieblaadjes

3 eetlepels olie

zout, peper

1 1/2 eetlepel witte wijnazijn



Variatiehapje: Rotolini met groente (warm)

Schnitzels vullen met 1 wortel en 1 courgette in reepjes.
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Vleesgerechten
  • Aantal Porties: 12
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Schnitzels plat uitslaan en in lengte in drieën snijden. Worst erop leggen. Kaas en salie erover verdelen. Vlees oprollen en vaststeken met cocktailprikkertje. Rolletjes in olie in ± 5 minuten rondom bruin bakken. Op smaak brengen met zout en peper en besprenkelen met azijn.

Rolletjes afgedekt op matig vuur in ± 5 minuten gaar braden. Warm of koud serveren met tomatensaus.