Rotolini (warm)/Rotolini met groente (warm) |
|
Voor 12 stuks 4 dunne varkensschnitzels 4 knakworstjes, in drieën 75 gr gruyère kaas, in plakjes 12 kleine salieblaadjes 3 eetlepels olie zout, peper 1 1/2 eetlepel witte wijnazijn Variatiehapje: Rotolini met groente (warm) Schnitzels vullen met 1 wortel en 1 courgette in reepjes. |
|
BereidingSchnitzels plat uitslaan en in lengte in drieën snijden. Worst erop leggen. Kaas en salie erover verdelen. Vlees oprollen en vaststeken met cocktailprikkertje. Rolletjes in olie in ± 5 minuten rondom bruin bakken. Op smaak brengen met zout en peper en besprenkelen met azijn.Rolletjes afgedekt op matig vuur in ± 5 minuten gaar braden. Warm of koud serveren met tomatensaus. |
Home > Recepten