St.Jacobsschelpentosta (warm)/Tosta met zeetong |
|
6 St. Jacobsschelpen 3 sneetjes wit casinobrood 1 eetlepel olijfolie zout, peper 25 gr boter 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels zalmeitjes blaadjes kervel Variatiehapje: Tosta met zeetong (warm) St. Jacobsschelpen vervangen door 150 gr reepjes zeetong. Garneren met citroen en dille. |
|
BereidingOranje kuit van St. Jacobsschelpen snijden en wit deel van schelpdier halveren. Met 1 eetlepel olie besprenkelen en met zout en peper bestrooien. Afgedekt ± 2 uur in koelkast zetten.Uit brood 12 rondjes steken en in hete boter knapperig bakken. In chtergebleven bakvet St. Jacobsschelpen en kuit ± 1/2 minuten rondom bakken. Met citroensap besprenkelen. Op toastrondjes plakje St. Jacobsschelp leggen. Garneren met kuit, zalmeitjes en kervel. |
Home > Recepten