Harder met tomaat en knoflook-croûtons, gebakken |
|
stukje stokbrood 1 teentje knoflook, gehalveerd 2 eetlepels olijfolie 200 gr harderfilet, met vel 2 tomaten (liefst pomodori), in blokjes 2 sjalotjes, gesnipperd 2 eetlepels fijngehakte koriander citroensap zout, peper |
|
BereidingOven voorverwarmen op 200 °C.Stokbrood met knoflook inwrijven (knoflook bewaren). Brood in midden van oven in ± 10 minuten knapperig bakken. In croûtons snijden. In 1 eetlepel olie vis op velkant in ± 4 minuten krokant bakken. Knoflook snipperen. In 1 eetlepel olie knoflook, tomaat, sjalot en koriander ± 5 minuten al omscheppend bakken. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Tomaatmengsel over bordjes verdelen, harder erop leggen en daarop croûtons. |
Home > Recepten