Home > Recepten

Potted cheese (koud)

2 plakken Cheddar

225 gr Stilton

100 gr zoute boter

1/2 theelepel mosterdpoeder

2 eetlepels port

reepjes sinaasappelschil
  • Omschrijving recept: Kaasgerechten; Borrelhapjes
  • Aantal Porties: 4
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

De bodem van de timbaaltjes met bakpapier bekleden.

Uit elk plakje Cheddar 2 rondjes van 5 cm doorsnede snijden. Een plakje Cheddar in de timbaaltjes leggen.

De Stilton, boter, het mosterdpoeder en de port pureren tot een glad mengsel en over de timbaaltjes verdelen. De bovenkant gladstrijken.

De timbaaltjes afdekken met plasticfolie en in de koelkast laten opstijven.

De timbaaltjes voor het serveren storten en garneren met sinaasappelschil.

Benodigdheden

extra nodig: 4 timbaaltjes van ± 5 cm doorsnede, bakpapier