Home > Recepten

Kippenlevertjescracker met mosterdboter (warm)

voor de mosterdboter:

20 gr zachte boter

1 theelepel Zaanse mosterd

1/4 theelepel zout



voor de kippenlevers:

3 eetlepels boter

6 kippenlevers

zout, peper

1/2 theelepel gemalen koriander

1 lente-uitje in ringetjes

3 eetlepels taugeh

6 Premium crackers

1/2 eetlepel geroosterd sesamzaad
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Kipgerechten; Boters
  • Aantal Porties: 6
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Mosterdboter: boter, mosterd en zout mengen en ± 15 minuten in koelkast laten opstijven.

Kippenlevers: in 2 eetlepels boter kippenlevers ± 6 minuten rondom bruin bakken. Op smaak brengen met zout, peper en koriander.

In andere pan in 1 eetlepel boter lente-ui en taugeh ± 2 minuten zachtjes bakken.

Crackers met mosterdboter besmeren en hierop een kippenlevertje, lente-ui en taugeh schikken. Met sesamzaad bestrooien.