Kippenlevertjescracker met mosterdboter (warm) |
|
voor de mosterdboter: 20 gr zachte boter 1 theelepel Zaanse mosterd 1/4 theelepel zout voor de kippenlevers: 3 eetlepels boter 6 kippenlevers zout, peper 1/2 theelepel gemalen koriander 1 lente-uitje in ringetjes 3 eetlepels taugeh 6 Premium crackers 1/2 eetlepel geroosterd sesamzaad |
|
BereidingMosterdboter: boter, mosterd en zout mengen en ± 15 minuten in koelkast laten opstijven.Kippenlevers: in 2 eetlepels boter kippenlevers ± 6 minuten rondom bruin bakken. Op smaak brengen met zout, peper en koriander. In andere pan in 1 eetlepel boter lente-ui en taugeh ± 2 minuten zachtjes bakken. Crackers met mosterdboter besmeren en hierop een kippenlevertje, lente-ui en taugeh schikken. Met sesamzaad bestrooien. |
Home > Recepten