Home > Recepten

Maïs/garnalenkoekjes met koriandersaus (warm)

175 gr maïskorrels

2 losgeklopte eieren

3 gesnipperde lente-uitjes

2 uitgeperste teentjes knoflook

1 theelepel paprikapoeder

70 gr bloem

100 gr gekookte, gepelde garnalen

zout, peper

2 1/2 cm frituurolie

1 eetlepel fijngesneden koriander
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Garnalengerechten; Thais
  • Aantal Porties: 16
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Vermeng de maïskorrels, eieren, lente-uitjes, knoflook en paprikapoeder.

Roer de bloem erdoor en voeg de garnalen, zout en peper toe.

Verhit de frituurolie.

Laat met 2 lepels bolletjes beslag in de hete olie glijden en bak ze 4 à 5 minuten.

Strooi er de koriander over.