Kruidenballetjes, Indiaas |
|
250 gr kipgehakt 1/2 theelepel gemberpoeder 3 theelepels kerriepoeder 1/2 theelepel kurkuma 1 uitgeperst teentje knoflook zout, peper 25 gr boter 1 gesnipperde ui 1/8 liter slagroom 25 gr fijngehakte amandelen verse koriander |
|
BereidingVorm kleine balletjes van het gehakt, de gemberpoeder, 1 theelepel kerriepoeder, de kurkuma, knoflook, zout en peper. Bak in de boter de balletjes in 10 minuten bruin en schep ze uit de pan.Fruit in het vet 2 theelepels kerriepoeder en de ui. Voeg de slagroom, de amandelen en de balletjes toe en verhit alles nog ± 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de balletjes met verse koriander. NotitiesNoot: lekker met Pandan rijst en sperziebonen. |
Home > Recepten