Home > Recepten

Lamsstoofpot, Indiaas

500 gr lamslapjes

2 gemberbolletjes

1 appel

2 eetlepels zonnebloemolie

4 eetlepels kerrie

2 dl yoghurt

2 dl bouillon

2 eetlepels koriander

zout

peper
  • Omschrijving recept: Lamsvleesgerechten; Indiaas
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Pel en snipper de uien. Snijd het vlees in blokjes. Snijd de bolletjes gember fijn. Schil de appel en snijd ze in blokjes.

Verhit de olie in een anti-aanbakpan. Fruit hierin de ui aan. Voeg het lamsvlees toe en bak het rondom bruin. Voeg de kerrie en de gember toe en bak alles al omscheppend 5 minuten. Voeg de yoghurt, de appel en de bouillon toe. Stoof alles in een gesloten pan in 45 minuten gaar.

Breng Op smaak met zout en peper.

Garneer met de verse koriander.

Notities

Geef er pappadums bij.