Home > Recepten

Mangochutney, zoete 1

225 gr mango

100 gr suiker

2 teentjes knoflook

3 plakjes gember

2 theelepels mosterdzaad

2 kruidnagels

2 peulen kardamom

¾ dl azijn

1/2 theelepel chilipoeder

1/4 theelepel zout

50 gr rozijnen
  • Omschrijving recept: Chutneys; Indiaas
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Schil de mango's, snijd ze in plakjes en zet ze 3 uur met de helft van de suiker in een pan.

Maak de knoflook, de gember, het mosterdzaad, de kardamoms en de kruidnagels fijn.

Vermeng al deze ingredienten en voeg de azijn, het chilipoeder en het zout toe..

Doe het mengsel in een pan, voeg de rest van de suiker toe en laat het 10-15 minuten.

Voeg de mangoplakjes toe, meng goed en laat nog 10 minuten koken.

Meng opnieuw goed en roer er de rozijnen bij.