Home > Recepten

Rundvlees met mihoen

500 gr mals rundvlees

2 tl sojasaus

2 tl sherry

2 tl suiker

1 mespunt ve-tsin

zout

2 el olie

¾ l bouillon

1 ui

2 eieren
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Deegwaren; Indisch
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd het vlees in kleine dunne reepjes.

Roer een mengseltje van sojasaus, sherry, ve-tsin, suiker en zout.

Giet dit over het vlees, schep even goed door en laat het zo een uurtje staan, onder af en toe omscheppen.

Dompel de mihoen in de hete bouillon en laat het in twee minuten gaar worden.

Verwarm de olie en fruit hierin de fijngehakte ui en het gemarineerde vlees.

Voeg er de losgeklopte eieren bij, schep nog even om tot de eieren net gestold zijn.

Schep de mihoen in een schaal en leg het vlees erop.