Home > Recepten

Babi taotjo 1

750 gr varkensvlees

1 blikje doperwten

2 preiën

4 uien

4 teentjes knoflook

1 dl olie

1 tl djahé

peper naar smaak

3 el taotjo

1/4 dl ketjap manis
  • Omschrijving recept: Varkensvleesgerechten; Indisch
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes.

Snijd de prei in ringen, was ze en laat uitlekken.

Snipper de uien en pers de teentjes knoflook uit.

Verhit in een braadpan ca 1 dl olie en bak het vlees al omscheppend bruin.

Zet het vuur wat lager en voeg de prei, gesnipperde ui en knoflook met de djahé en wat peper toe.

Laat alles 5 minuten bakken.

Voeg de erwtjes, de taotjo en de ketjap toe en laat het gerecht 15 minuten sudderen.