Pastel tutup cita rasa |
|
zacht gekookt kippenvlees 10 gesneden snijbonen 5 gesneden worteltjes 50 gr gesneden prei 1 el gesneden ui 2 el boter 1 el meel 1 1/2 kopje bouillon of water 1 el kecap manis 10 Chinese paddestoelen 2 kruidnagels (zout), suiker en peper naar smaak |
|
BereidingKook de groenten van tevoren gaar.Fruit de ui in boter en voeg de/het bouillon/water eraan toe. Doe er vervolgens de groenten bij. Voeg het vlees, de gesneden paddestoelen en de specerijen toe en bind de saus met het meel. Neem een vuurvaste schotel en doe dit vulsel erin. Bedek het met een korst van aardappelpuree en strijk er wat boter over. Bestrooi het met wat paneermeel en bak de pastei in de oven in ± 30 minuten lichtbruin. NotitiesServeer er sambal asem of mosterd bij. |
Home > Recepten