Kerrie groenten door elkaar (stijl Bogor) |
|
1/2 l bouillon (getrokken van 200 gr varkensvlees in kleine blokjes, 1 daun salam en een stukje laoswortel) 1 handvol stukjes bloemkool 5 worteltjes in ringetjes 150 gr breekbonen in stukjes 2 geschilde aardappelen in stukjes 2 grote fijngesneden uien 1 el kerriepoeder 1 fijngemaakt teentje knoflook zout peper |
|
BereidingZet, als het vlees gaar is, het vuur laag.Fruit in wat slaolie de knoflook en de ui en vermeng dit goed met de kerrie. Doe dit dan bij de bouillon en roer goed om. Kook de groenten en aardappelen met wat zout bijna gaar en laat ze in een vergiet uitlekken. Schep de groenten dan door de kerriemassa, maak af met wat peper en laat het geheel 10 minuten sudderen. NotitiesServeer bij witte rijst. |
Home > Recepten