Home > Recepten

Otak-otak tahoe

4 tahoe

1 ei

2 el rijstmeel

1 1/2 el dikke santen

3 rode uien

1 teentje knoflook

2 stengels uienblad

ketumbar

(zout/ve-tsin naar smaak)
  • Omschrijving recept: Vleesvervangers; Barbecue; Indisch
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Maak de tahoe, uien en knoflook met de ketumbar fijn.

Snijd ook het uienblad fijn.

Meng nu al deze ingredienten, inclusief de kruiden tot een gelijkmatige massa.

Neem twee eetlepels beslag en doe dit op van tevoren met olie ingesmeerd bananenblad.

Doe er vervolgens het tahoe/kruidenmengsel in en vouw er het bananenblad omheen tot u een mooi dicht pakje heeft.

Rooster dit om en om boven een houtskoolvuurtje tot het gaar is.

In een oven mag ook, ca 20 minuten op ± 150 graden.