Telor goelé bengala (eieren met kerrie) |
|
per persoon 1 hardgekookt ei (gepeld en met een naald doorgeprikt) 2 tl kuncit 1 fijngesneden rode of groene lombok 1 grote fijngesneden ui 3 fijngesneden teentjes knoflook 1 tl laos 2 tl ketumbar 1 tl djinten 1 serehstengel 1 tl kruidnagelpoeder 1 tl mosterd 1 1/2 kopje dikke santen zout |
|
BereidingFruit de knoflook, ui, laos, ketumbar, djinten, lombok en kuncit in wat olie.Doe dan de hele geprikte eieren erbij, fruit ze nog even en zet ze op klein vuur. Meng de mosterd met wat santen aan en voeg dit samen met de sereh, kruidnagel en de rest van de santen bij de eieren. Laat het geheel op klein vuur 10 minuten doorkoken en indikken. NotitiesServeer bij witte rijst. |
Home > Recepten