Foo yong hai 01 |
|
100 gr garnalen of krab 2 eieren zout, peper 1 el gehakte selderij olie Voor de saus 2 dl bouillon 3 el tomatenketchup peper, zout 1/2 blik fijne doperwten 1 dessertlepel gula djawa 1/2 dessertlepel ketjap aardappelmeel In plaats van vis kunt u ook fijgesneden rauwe ham of kip gebruiken. |
|
BereidingSnijd het visvlees fijn.Klop de eieren los en vermeng ze met zout, peper en selderij. Laat olie in de pan heet worden en laat hierin de helft van het visvlees even bakken. Giet er vervolgens de helft van het eimengsel voorzichtig op en laat zachtjes bakken. Verwerk de andere helft van de ingredienten op dezelfde manier tot een omelet. Sla de omeletten dubbel en houd ze op een schaal warm. Breng voor de saus de bouillon aan de kook met de tomatenketchup, peper, zout en suiker. Bind dit vocht mmet aangemaakt aardappelmeel tot sausdikte. Laat de doperwtjes goed uitlekken en roer ze door de saus. Maak de saus op smaak met ketjap. Giet de saus over de omeletten. |
Home > Recepten