Home > Recepten

Fettucine Verdi di mare (fettucine met garnalen)

250 gr Fettucine Verdi (Buitoni Fresco)

zout, peper

1 fijngesneden teentje knoflook

1/2 fijngesneden kleine rode peper

6 gedroogde tomaten in reepjes

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels droge witte wijn

200 gr Salsa ai Gamberetti (Buitoni Fresco)

200 gr gepelde garnalen
  • Omschrijving recept: Garnalengerechten; Deegwaren; Italiaans
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de fettucine in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar en laat uitlekken.

Bak de knoflook, rode peper en tomaat ± 5 minuten zachtjes in de olie.

Roer de wijn erdoor en warm die 3 minuten mee.

Voeg de Salsa ai Gamberetti toe en breng de saus aan de kook.

Voeg de garnalen toe, verwarm ze goed en vermeng de saus en de fettucine.

serveer de groene fettucine met een salade van plakjes tomaat, plakjes mozzarella, kleine basilicumblaadjes en olijfolie.