Home > Recepten

Leeza Gibbon's Scampi Linguine

250 gr verse linguine

360 gr gepelde en in grove stukken gehakte scampi's

120 gr in vieren gesneden champignons

6 uitgeperste teentjes knoflook

100 gr boter

6 theelepels romanokaas of Parmezaanse kaas

1/2 theelepel zout

verse zwarte peper

hele gekookte scampi's om te garneren

peterselie om te garneren
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Garnalengerechten; Italiaans
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Bereid de linguine volgens de gebruiksaanwijzing.

Bak de scampi's, de champignons en de knoflook 5 minuten in de boter, tot de scampi's doorschijnend zijn; roer regelmatig.

Meng dit met de gekookte linguine en 3 eetlepels kaas.

Strooi er de overgebleven kaas en verse zwarte peper over.

Garneer met verse peterselie en hele gekookte scampi's.