Insalata (salade met pomodori sechi) |
|
200 gr zongedroogde tomaten, in olie ingelegd (Italiaanse delicatessenwinkel) 1 teentje knoflook, gekneusd 500 gr kastanjechampignons, in plakjes 3 eetlepels fijngehakte peterselie 500 gr veldsla 300 gr parmaham, in reepjes 1 dl balsamico-azijn 3 dl olijfolie zout, peper |
|
BereidingTomaatjes laten uitlekken (olie opvangen) en in reepjes snijden.In 3 eetlepels van olie gekneusde knoflook ± minuten bakken. Knoflook verwijderen. Champignons toevoegen en al omscheppend op hoog vuur ± 3 minuten bakken. Op het laatst peterselie erdoor scheppen. Laten afkoelen. Veldsla in schaal doen. Tomaat, champignons en parmaham erover verdelen. Vinaigrette kloppen van azijn, olijfolie, zout en peper. Er apart bij geven. |
Home > Recepten