Kipfilet gevuld met kaas, gegrilld |
|
1 bosuitje 1/2 eetlepel gesneden jalape±opeper (potje) 1 eetlepel Mexicaanse kruiden 50 gr slanke smeerkaas 2 kipfilets á 100 gr 1/2 eetlepel olie |
|
BereidingSnijd het bosuitje in dunne ringetjes en hak de jalapeñopeper fijn.Meng de uiringetjes, de peper en 2 theelepels Mexicaanse kruiden door de smeerkaas. Snijd de kipfilets overlangs open en bestrijk de binnenkant met het smeerkaasmengsel. Klap de kipfilets weer dicht en steek ze met een cocktailprikker vast. Roer de rest van de Mexicaanse kruiden door de olie. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Bestrijk de kipfilets met het oliemengsel en leg ze in een lage ovenschaal. Schuif de schaal ± 10 cm onder de hete grill en grilleer de kipfilets in ± 10 minuten goudbruin en gaar. Bestrijk ze regelmatig met het oliemengsel en keer ze halverwege. NotitiesLekker met sinaasappelrijst met abrikozen en met een gemengde salade. |
Home > Recepten