Home > Recepten

Toast met krabmayonaise

1 klein blikje krab (laat de inhoud op een vergiet uitlekken)

2 eetlepels mayonaise

wat tomatenketchup (zie recept)

wat gedroogde kervel

peper, zout

wat citroensap

1 glaasje cognac

cayennepeper



Alternatief:

Snijd uit casinobrood met een wijd glas mooie rondjes en toost die lichtbruin.

Beleg de toostjes rijkelijk met krabmayonaise en een plakje oude kaas.

Bestrooi ze met paprikapoeder en eventueel met wat cayennepeper.

Zet ze onder de grill tot de kaas lichtgoudbruin is en serveer ze warm.
  • Omschrijving recept: Schelpdiergerechten; Borrelhapjes; Voorgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Doe de mayonaise in een kommetje.

Roer er zoveel ketchup door tot alles mooi roze ziet.

Roer er wat citroensap en de kruiden door.

Roer de uitgelekte krab erdoor, gevolgd door de cognac.

Maak het geheel af met een beetje cayennepeper.

Notities

Serveer dit als entree met een schijfje citroen en toost.