Home > Recepten

Dumplings (Barbuda, balletjes voor de soep)

125 g bloem

60 g maïsmeel

1/2 theelepel bakpoeder

1/2 theelepel suiker

1/4 theelepel kaneel of vijfkruidenpoeder

30 g boter

1/4 theelepel peterselie

1/4 theelepel bieslook

zout

4 lepels melk
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Caribisch (Barbuda)
  • Bron: Culinaria Cariben

Bereiding

Zeef alle droge ingredienten en roer de boter erdoor.

Voeg peterselie, bieslook en zout toe.

Meng in kleine hoeveelheden de melk erdoor en kneed een deeg.

Rol tussen de handpalmen kleine, enigszins langwerpige balletjes en voeg 5 minuten voor het einde van de kooktijd van de soep toe.

Notities

Lekker in/bij tarosoep. Voor in tarosoep: voeg 5 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de tarosoep.