Home > Recepten

Empanada con pescado y cilantro (visvulling)

empanadas

2 lepels olijfolie

200 g kabeljauwfilet in stukjes

6 gepelde tomaten in stukjes

60 g olijven met ansjovis in drieen

100 g doperwten diepvries

1 lepel kappertjes

4 lepels Mexinaanse pepersaus Calvé

2 theelepels paprikapoeder

2 theelepels oregano

200 g gepelde garnalen

4 takjes kervel

4 takjes koriander
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Zuid-Amerikaans
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verhit in een koekepan de olie en bak daarin de vis in ± 5 minuten gaar.

Prak de vis dan goed fijn.

Voeg de tomaat, olijven, doperwten, kappertjes, pepersaus, paprikapoeder en oregano toe, warm die ± 3 minuten mee en voeg de garnalen toe.

Knip de kervel en de koriander erboven fijn en schep alles goed door elkaar.

Notities

Empanadarecepten staan elders.