Drumsticks met koriandersaus, gemarineerd |
|
12 kipdrumsticks 1/4 l yoghurt 3 lepels djahé 2 theelepels ketumbar 2 theelepels kuncit 1 theelepel chilipoeder zout 1 zakje verse koriander (AH) 1 lepel olie 2 theelepels witte wijnazijn 250 ml zure room |
|
BereidingHaal het vel van de drumsticks.Meng yoghurt, 2 cth djahé, ketumbar, kuncit en chilipoeder door elkaar, marineer de drumsticks er 4 uur in. Verwarm de oven voor op 200°. Dep de drumsticks droog en rooster ze in 40 minuten bruin en gaar, keer regelmatig. Haal uit de oven en bestrooi met zout, laat afkoelen. Pureer de koriander met olie, de rest van de djahé en de azijn, meng de zure room erdoor en breng op smaak met zout. NotitiesPicknickgerecht; vervoer de drumsticks en de saus in een koeltas. |
Home > Recepten